Touch of Light

Touch of Light

Tijdens een eenheidservaring in 2016 kwam ik in aanraking met zoveel Licht dat dit mij wezenlijk veranderd heeft. Het brengt mij elke dag weer dieper in contact met wie ik in wezen ben. Naast dat dit voor mijzelf verrijkend is, mag ik deze energie ook delen met anderen die ik ontmoet. De afgelopen jaren heb ik gezocht naar manieren om het Licht op een fijne manier te delen. Hiernaast onersteunen Engelen mij hierbij.

Tijdens een behandeling Touch of Light neem je gekleed plaats op een comfortabele behandeltafel. Vervolgens stel ik Licht en liefdevolle energie voor jou beschikbaar. Ik voel intuïtief aan wat jij nodig hebt en welke chakra's bijvoorbeeld om aandacht vragen. Ik leg hiervoor mijn handen op bepaalde plekken van je lichaam en maak gebruik van strijkende bewegingen zodat je goed in contact komt en blijft met je lijf.

Jouw lichaam en Ziel bepalen vervolgens hoe deze energie wordt gebruikt. Waar mag het weer gaan stromen? Waar mogen belangrijke stukken worden aangeraakt, waar mag worden geheeld of waar mag pijn worden opgelost? Jouw Ziel is zeer intelligent en werkt op ingenieuze wijze samen met jouw lichaam.

- Voel je veel spanning in je lichaam?

- Lukt het niet goed om uit je hoofd te komen?

- Wil je meer in contact komen met je gevoel en je hartsenergie?


Dan kan Touch of Light je hierbij ondersteunen.

We beginnen door eerst te kijken waar je zit. Speelt er iets wat om aandacht vraagt? En of er zaken zijn waar ik rekening mee kan houden. Ook besteden we aandacht aan je ademhaling. We ronden af door weer rustig in het hier en nu te komen en drinken samen een kop thee voor je naar huis gaat.

 

NB: mijn behandelingen zijn niet gericht op sensualiteit - seksualiteit.

Touch of Light

1 uur             69,00 euro 

Praktijk

Veenbesstraat 496

3765 BN Soest

06-14347711

mail@rubyseva.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Seva Art