Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®

Herken je dit? Dat je je niet altijd verbonden voelt met je lichaam? Dat het lijkt alsof je een beetje zweeft? Op de automatische piloot, met een vol hoofd, alsof je niet helemaal aanwezig bent?

In ons dagelijkse leven werken we veel met ons hoofd, waardoor we het contact met ons lichaam nog wel eens uit het oog verliezen. Soul Body Fusion® is een zachte en toegankelijke vorm van energiewerk waarbij jouw ziel en lichaam weer beter op elkaar worden afgestemd. Jouw lichaam en geest verlangen van nature naar de stralende, lichte en rustgevende staat van zijn van jouw ziel. Dit merk je al als je even tijd voor jezelf neemt. Jouw lichaam stemt zich er als vanzelf op af. Je komt tot rust en voelt je meer verbonden met jezelf.

Tijdens een sessie Soul Body Fusion® doen we dit nog bewuster, waardoor de verbinding en ervaring sterker is. Jouw lichaam wordt gevoed met het licht van jouw ziel. Het is wetenschappelijk bewezen dat gezonde cellen licht uitzenden en zo een sterk elektromagnetisch veld vormen om alles was leeft. Ook hebben ze licht nodig om zich mee te voeden. Het is niet voor niets dat we zo van de zon houden. Onze ziel heeft een zuivere en tevens hogere lichtfrequentie dan ons lichaam. Door regelmatig Soul Body Fusion® toe te passen, stem je je lichaam af op deze zielsfrequentie. Bij elke sessie stemt jouw lichaam zich af op de meest optimale manier die op dat moment voor jou mogelijk is.

Deze methode is ontdekt door Jonette Crowley. Het is een natuurlijk proces dat gebruik maakt van intentie en resonantie. Mocht je er meer over willen lezen, dan is het boek 'Soul Body Fusion - Het ontbrekende stuk voor healing en meer' een aanrader.

Na een behandeling Soul Body Fusion® ervaren de meeste mensen stilte in hun hoofd en een geaard en levendig lichaam. Alsof je gemediteerd hebt én gesport. Ze voelen zich meer heel.

Je hebt eerst de gelegenheid om mij te vertellen waar je zit en of ik ergens rekening mee kan houden. Vervolgens besteden we aandacht aan je ademhaling, doen we een korte geleide meditatie en spreken een intentie uit. Dan volgen twee sessies Soul Body Fusion® van elk tien minuten. Tussendoor drinken we voldoende water, zodat jouw lichaam de energie vrij kan laten stromen.

Tijdens de twee sessies zitten we tegenover elkaar op een stoel, zodat onze voeten de grond raken. Ik raak met mijn handen jouw handen zacht aan, om de energiestroom op gang te brengen.
Ditzelfde kan ook op afstand. Dit werkt net zo krachtig, maar misschien moet je even wennen aan het idee. Vaak denk ik dat het zelfs nog krachtiger werkt, omdat er niemand naar je kijkt of op je let en je jezelf hierdoor volledig kan overgeven aan het proces.

Hoe zie ik energiewerk?

In ons taalgebruik noemen we iemand die met energie werkt vaak healer. Echter, zie ik mijzelf niet daadwerkelijk als de healer in die zin dat ik degene ben die iemand geneest. Wat ik doe is licht en energie beschikbaar stellen. Jouw lichaam en ziel bepalen vervolgens hoe dit wordt gebruikt. Waar mag het weer gaan stromen? Waar mogen belangrijke stukken worden aangeraakt, waar mag worden geheeld of waar mag pijn worden opgelost. Jouw ziel is zeer intelligent en werkt op ingenieuze wijze samen met jouw lichaam. Je hoeft dus niets te 'doen'.

Wat kun je ervaren na een sessie Soul Body Fusion®?
Met elke sessie Soul Body Fusion® krijgen je cellen een fijne schoonmaakbeurt. Dit kan zowel fysieke als emotionele ervaringen teweegbrengen. Dit verschilt per persoon. Voorbeelden zijn het voelen van warmte, je energie voelen stromen, het oplossen van pijn, het verwerken of loskomen van oude emoties en je groter en blij voelen.
Je kan gaan ervaren hoeveel energie er tot je beschikking staat. Gaan voelen welk potentieel je hebt en in contact komen met wie je daadwerkelijk bent.

Soul Body Fusion®

1 behandeling       69,00 euro