Ruby Séva

Vanaf 2014 veranderde mijn leven door een paar indringende gebeurtenissen, waardoor ik mijn basis opnieuw moest vormgeven. Ik werd meer dan eens geconfronteerd met het feit dat alles altijd in beweging is en zal blijven en dat ik hier geen controle op kan uitoefenen. Met andere woorden: ik kreeg de uitnodiging om te leren loslaten. Uiteraard heb ik hier niet van de een op andere dag mijn weg in gevonden. Ik ben op onderzoek uitgegaan, heb hulp gezocht en ben de confrontatie aangegaan met mezelf en mijn angsten. Het fijne is dat ik hiermee nieuwsgiering ben geworden naar wie ik ben. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in meerdere facetten van het leven. En ook nu doe ik meerdere dingen omdat ik mij dan compleet voel en dit mij voldoening geeft.

 

Voor nu ben ik adviseur casemanagement RVI®, auteur, kunstenares, masseur en zielenreiziger. Zielenreiziger, omdat ik altijd op reis ben en altijd in ontwikkeling. Ik leer elke dag weer iets nieuws en hoop dit mijn hele leven te blijven doen. Al vanaf mij 18e ging ik op zoek naar mijn essentie. Ik voelde zoveel meer en wist niet altijd even goed mijn weg te vinden in deze wereld. Of beter gezegd: deze maatschappij. Ik kwam altijd wel op mijn pootjes terecht, maar een deel van mij voelde zich niet gezien en gehoord. Door wat ik tegenkwam op mijn levenspad merkte ik al snel dat ik niet uit de voeten kon met enkel de 'reguliere' kijk op het leven. Ik miste bij mijn reis naar binnen een brede, universele en liefdevolle blik, met beide benen op de grond van deze prachtige planeet. Ik ging mijn eigen weg en kwam in aanraking met o.a. PRI - Past Reality Integration®, The Work®, The Journey, Soul Body Fusion®, Yoga, Postural Integration®, Tantra en Meditatie.

 

Ondanks dat ik diep van binnen altijd al aangetrokken werd door de spirituele wereld, heeft het tot 2016 geduurd voordat ik de oude overtuigingen en patronen van religies, opvoeding en de maatschappij die mij niet langer dienden, durfde los te laten. Ik wilde vanaf dat moment alleen nog maar leven vanuit mijn essentie. Dit was zo'n intens verlangen dat het mij allemaal niets meer kon schelen en ik heb het universum letterlijk gesmeekt om hulp. En ik kreeg hulp. Voor mij vanuit onverwachte hoek.
Ik kreeg hulp vanuit het Engelenrijk. Het Licht en de Liefde waarmee ze mij omringen, kan ik niet beschrijven. Het is letterlijk engelengeduld waarmee ze mij begeleiden op mijn pad. Want ja, ik ben ook een mens met een analytisch hoofd, dat overal wel wat van vindt.

Ik ben intens dankbaar voor de momenten die ik met hen mag delen en het is hun wens dat ieder mens op deze prachtige wereld zich weer mag herinneren wat zijn of haar oorsprong is. De heilige teksten die de engelen aan mij doorgaven, vormden het fundament voor mijn boek Haar Verlangen. Ik kon en wilde geen nee zeggen tegen dit verzoek en heb hemel en aarde bewogen om ervoor te zorgen dat het er kwam.
Vanuit deze energie wil ik mijn weg bewandelen en mijn werk doen. In de fysieke vorm door middel van massages, als inspiratie voor hart en ziel en met tools die je kunnen helpen je patronen en emoties beter te begrijpen, zodat je in contact kan komen met jouw essentie.
Hoe dat heet en wat ik dan ben? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik mensen wil inspireren vanuit Licht en Liefde.

Ik zie mijzelf niet als iemand die anderen geneest. Wat ik doe, is Licht en Liefdevolle energie en handvatten beschikbaar stellen. Jij zelf, jouw lichaam en Ziel bepalen vervolgens hoe dit wordt gebruikt. Waar mag het weer gaan stromen? Waar mogen belangrijke stukken worden aangeraakt, waar mag worden geheeld of waar mag pijn worden opgelost? Jouw Ziel is zeer intelligent en werkt op ingenieuze wijze samen met jouw lichaam.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

 

Meer over Haar Verlangen
Na het schrijven en illustreren van meerdere prentenboeken voor kinderen is mijn boek
Haar Verlangen – Sacred Poetry of the Feminine Soul (verschenen in november 2018) mijn debuut als auteur van spirituele boeken. Tijdens het schrijven van Haar Verlangen is de vrouw in mij echt ontwaakt. Een oeroud gevoel begon zich te roeren en ik zag dat met mij, vele vrouwen op zoek zijn naar hoe ze hun plek kunnen vinden in deze wereld in verbinding met wie zij als vrouw zijn. Ik pleit ervoor dat vrouwen en mannen zichzelf weer terugvinden en zich meer en meer durven laten zien, zodat we kunnen samenleven op een manier die voor beide waarlijk is. Om ons los te maken van het systeem waar we in leven nu, zullen we naar binnen moeten keren om allereerst te erkennen wie we zijn, om het verlangen naar dat het anders kan en mag, de ruimte te geven. Ik ben dankbaar dat ik hier een klein steentje aan mag bijdragen.

Praktijk

Veenbesstraat 496

3765 BN Soest

06-14347711

mail@rubyseva.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Seva Art