praktijk

We zitten maar wat vaak in ons hoofd en verlangen naar meer verbondenheid met ons lichaam en ons hart. Om minder geleefd te worden door onze emoties en oude patronen, zodat we de keuze kunnen maken voor dingen die echt bij ons passen en het leven kunnen leiden waar we diep van binnen naar verlangen.
Ik zeg "diep van binnen", omdat we op een bepaald niveau ons wel bewust zijn van wie we zijn en wat we willen, maar het dagelijkse leven en een drukke samenleving ons vaak opslokken. We gaan ongemerkt mee in de stroom van onze omgeving en stellen zaken uit die voor onszelf van belang zijn. Zo zetten we vaak de dingen die we voor onszelf willen onderzoeken of de stappen die we willen zetten, onderaan ons dagelijkse to-do-lijstje. Hierdoor zien deze intenties vaak nooit het daglicht en op een gegevens moment lijken we ons zelfs wijs te maken dat deze dingen waarschijnlijk niet zo belangrijk voor ons zijn, anders hadden we ze al lang gedaan toch? Op termijn gaan deze onbevredigde verlangens vaak knagen en raak je misschien zelfs teleurgesteld in jezelf. Dit kan leiden tot onzekerheid, nog harder gaan werken om dit niet te voelen en uiteindelijk misschien wel tot een punt waar je gewoonweg niet meer kunt. De boodschap dat presteren belangrijk is, krijgen we sinds we kind waren dagelijks mee. Gaandeweg moeten we echter zelf leren hoe we in contact blijven met onszelf en hoe we ons leven vormgeven op zo'n manier dat we gelukkig zijn. Het jezelf gunnen om jezelf tijd te geven voor zelfonderzoek of gewoonweg onspanning om te voelen waar je staat, is een eerste stap om uit je eigen cirkel van 'moeten' te stappen, richting 'verlangen en willen'.

 

Mijn doel hierbij is om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Dit doe ik met Helende Aanraking om weer in contact te komen met je lichaam en je gevoelens en met PRI - Past Reality Integration® om jouw gedrags- en emotieblauwdruk te onderzoeken om weer in contact te komen met wie je werkelijk bent. Vanuit daar kan je bewust keuzes maken die bij je passen in plaats van dat je onbewust telkens weer in dezelfde valkuilen stapt en leeft volgens een 'oud bekend' patroon waar je wel uit wilt, maar geen grip op lijkt te krijgen.
Ook geef ik sessies Soul Body Fusion
Hiernaast kan je bij mij kennismaken met een zeer effectieve vorm van lichttherapie, voor meer ontspanning, beter slapen en meer focus.

 

Sessies

Lichaams- en Energiewerk Helende Aanraking

PRI - Past Reality Integration®

Lichttherapie

Soul Body Fusion®

Praktijk

Veenbesstraat 496

3765 BN Soest

06-14347711

mail@rubyseva.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2018 by Seva Art