Lichaams- en Energiewerk

Helende Aanraking

Misschien herken je het: een diep verlangen om aangeraakt te worden, waardoor je het gevoel hebt thuis te komen. Niet met een sensuele lading, maar juist de warmte van iemand die een arm liefdevol om je heen slaat. Je voelt je gezien en gedragen. Aandacht krijgen, even helemaal voor je zelf alleen. Zonder iets terug te hoeven geven. En de tijd om te mogen voelen wat dit met je doet. Ontvangen: we staan er niet altijd bij stil en zijn het soms zelfs vergeten hoe het ook al weer moet.

De kracht van aanraking wordt zeer onderschat. De huid is ons grootste orgaan en gek genoeg worden we gedurende ons leven steeds minder aangeraakt. Het blijkt echter dat kinderen die veel worden aangeraakt zich beter ontwikkelen en zo een hogere weerstand hebben dan kinderen die dit moeten missen. Als we volwassen zijn, wordt aanraking niet ineens minder belangrijk, integendeel. In de huidige maatschappij waar we ontelbare prikkels te verwerken krijgen, continu moeten presteren en gemakkelijk in de greep van onze gedachten verstrengeld raken, hebben we het eigenlijk juist meer nodig. Omdat ik besef dat ik met een aanraking heel dichtbij kom, doe ik dit met al mijn aandacht, zodat je stap voor stap weer in contact komt met jezelf. Hierbij houd ik rekening met wat voor jou van belang is.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik mij lang geleden de klassieke massage eigen gemaakt. Ik wilde echter dieper kunnen gaan dan de spieren en ik ben mij gaan richten op oprechte aanraking. Door dit te gaan combineren met energie heb ik een behandeling ontwikkeld waarbij je volledig bij jezelf kunt thuiskomen. Helende Aanraking is gericht op zachtheid, rust en oprechte aandacht. Dit brengt je niet alleen fysieke ontspanning, maar het brengt je ook in contact met de zachtheid van je hart en het wezen van je Ziel. Ik werk met de helende kracht van energie en Licht om zo mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Ik geef je de ruimte voor totale ontspanning. Daarom neem ik 2 uur de tijd voor je. Een weldaad voor je lichaam en geest in je drukke dagelijkse leven.

Voordat we beginnen heb je eerst de gelegenheid om mij te vertellen waar je zit en of ik ergens rekening mee kan houden. We starten met aandacht voor je ademhaling en het zetten van jouw intentie. Waar ben je voor gekomen?

In mijn lichte en sfeervolle praktijkruimte neem je plaats op een heerlijk zachte massagetafel, zodat je comfortabel kan liggen. Ik maak gebruik van een hoofdsteun, waardoor je ook op je buik kan liggen, zonder dat dit je nek belast. Ik bedek je met heerlijke zachte doeken waarna ik je lichaam van top tot teen met zachte aanrakingen, energie en warme olie aandacht zal geven. Hierbij voel ik intuïtief aan wat jij nodig hebt en welke chakra's bijvoorbeeld om aandacht vragen. Daarom zal misschien niet elke behandeling hetzelfde zijn. Ik behandel beide zijden van je lichaam. Het is aan jou of je dit in stilte wilt beleven of met zachte muziek. Als afronding van de behandeling heb je tijd om weer in het hier en nu te komen en drinken we samen nog een kop thee voor je naar huis gaat.

 

NB: mijn behandelingen zijn niet gericht op sensualiteit - seksualiteit.

Helende Aanraking

2 uur           119,00 euro