top of page

Massage

helende aanraking.jpg
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Helende Aanraking

Misschien herken je het: een diep verlangen om aangeraakt te worden, waardoor je het gevoel hebt thuis te komen. Niet met een sensuele lading, maar juist de warmte van iemand die een arm liefdevol om je heen slaat. Je voelt je gezien en gedragen. Aandacht krijgen, even helemaal voor je zelf alleen. Zonder iets terug te hoeven geven. En de tijd om te mogen voelen wat dit met je doet. Ontvangen: we staan er niet altijd bij stil en zijn het soms zelfs vergeten hoe het ook al weer moet.

De kracht van aanraking wordt zeer onderschat. De huid is ons grootste orgaan en gek genoeg worden we gedurende ons leven steeds minder aangeraakt. Het blijkt echter dat kinderen die veel worden aangeraakt zich beter ontwikkelen en zo een hogere weerstand hebben dan kinderen die dit moeten missen. Als we volwassen zijn, wordt aanraking niet ineens minder belangrijk, integendeel. In de huidige maatschappij waar we ontelbare prikkels te verwerken krijgen, continu moeten presteren en gemakkelijk in de greep van onze gedachten verstrengeld raken, hebben we het eigenlijk juist meer nodig. Omdat ik besef dat ik met een aanraking heel dichtbij kom, doe ik dit met al mijn aandacht, zodat je stap voor stap weer in contact komt met jezelf. Hierbij houd ik rekening met wat voor jou van belang is.

​Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste heb ik mij lang geleden de klassieke massage eigen gemaakt. Ik wilde echter dieper kunnen gaan dan de spieren en ik ben mij gaan richten op oprechte aanraking. Door dit te gaan combineren met energie heb ik een behandeling ontwikkeld waarbij je volledig bij jezelf kunt thuiskomen. Helende Aanraking is gericht op zachtheid, rust en oprechte aandacht. Dit brengt je niet alleen fysieke ontspanning, maar het brengt je ook in contact met de zachtheid van je hart en het wezen van je Ziel. Ik werk met de helende kracht van energie en Licht om zo mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Ik geef je de ruimte voor totale ontspanning.

Intuïtieve ontspanningsmassage
Aanraking en ontspanning gaan hand in hand, zodat we helemaal thuis kunnen komen in ons lichaam en weer in contact komen met ons gevoel.
Aangezien we als mensen geen dag hetzelfde 'in ons vel zitten', masseer ik intuïtief en in overleg met jou. Op deze manier kan ik het beste aansluiten bij jouw behoeftes. Zo kom je echt even helemaal tot rust.

bottom of page