top of page

Referenties

Buddha Statue
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Anita

Helende Aanraking

Ruby heeft een heerlijke ruimte ingericht, waar je fijn kunt ontspannen. Voorafgaand aan de massage liet ze mij mijn intentie opschrijven om nog meer aanwezig te kunnen zijn.

Haar aanraking, zelfs door de deken, was erg prettig. Ook het masseren van mijn voeten en handen, die meestal minder aandacht krijgen, was bijzonder fijn. Ontspannen, vertrouwd, zacht en vrouwelijk gaan hand in hand bij haar. Kortom een fantastische ervaring. En zo heerlijk Ruby, is er helemaal voor je! 

Ilone

Helende Aanraking

Het begint al bij binnenkomst want het eerste wat je ziet zijn haar ogen. Enorm liefdevolle ogen die alles wat menselijk is, begrijpen. Ruby heeft daarnaast een zachte, rustgevende uitstraling. Ze neemt je mee naar haar tempeltje, waar ze een heerlijk massage hoekje heeft met warme olie. Het is er licht en er speelt mooie muziek. Daar neemt ze uitgebreid de tijd voor je. Op intuïtie masseert ze het lichaam bij langs, om te voelen waar liefde nodig is. Zorgvuldig past ze haar liefde toe. Ze wiegt, kneedt en streelt alle stress van je weg en doet eventueel fijne ademhalingstechnieken met je. De warme olie ruikt verrukkelijk, je voelt dat dit eeuwig mag duren wat haar betreft. Je ervaart geborgenheid en totale onthaasting. Dankjewel Ruby!

Anoniem

Helende Aanraking

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor jouw helende aanraking! Zoveel liefde en zachtheid voel je als je jouw mooie healingruimte binnenkomt. Je vroeg me mijn intentie op te schrijven waar ik voor kwam. De rustige muziek en warme massagetafel geven een gevoel van warmte en veiligheid, waardoor ik me makkelijk kan overgeven aan jouw helende handen. Ik zak weg in een diepe ontspanning en zie paarse kleuren, zo mooi. Ik voel veel liefde en warmte voor mijzelf. Ik ben nu in een diepe flow van ontspanning, dankjewel!

bottom of page