top of page

Energetisch werk

Reiki Treatment
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook

Hoe zie ik energetisch werk?

In ons taalgebruik noemen we iemand die met energie werkt vaak healer. Echter, zie ik mijzelf niet daadwerkelijk als de healer, in die zin dat ik degene ben die iemand geneest. Wat ik doe, is licht en energie beschikbaar stellen. Jouw lichaam en ziel bepalen vervolgens hoe dit wordt gebruikt. Waar mag het weer gaan stromen? Waar mogen belangrijke stukken worden aangeraakt, waar mag worden geheeld of waar mag pijn worden opgelost. Jouw ziel is zeer intelligent en werkt op ingenieuze wijze samen met jouw lichaam. Je hoeft dus niets te 'doen'.
 

Touch of Light

Tijdens een eenheidservaring in 2016 kwam ik in aanraking met zoveel Licht dat dit mij wezenlijk veranderd heeft. Het brengt mij elke dag weer dieper in contact met wie ik in wezen ben. Naast dat dit voor mijzelf verrijkend is, mag ik deze energie ook delen met anderen die ik ontmoet. De afgelopen jaren heb ik gezocht naar manieren om het Licht op een fijne manier te delen. Hiernaast ondersteunen Engelen mij hierbij.

Tijdens een behandeling Touch of Light stel ik Licht en liefdevolle energie voor jou beschikbaar. Ik voel intuïtief aan wat jij nodig hebt en welke chakra's bijvoorbeeld om aandacht vragen. Ik leg hiervoor mijn handen op bepaalde plekken van je lichaam en maak gebruik van strijkende bewegingen zodat je goed in contact komt en blijft met je lijf. Hiernaast geef ik Licht en energie door zonder je aan te raken.

 

​- Voel je veel spanning in je lichaam?

- Lukt het niet goed om uit je hoofd te komen?

- Wil je meer in contact komen met je gevoel en je hartsenergie?

Dan kan Touch of Light je hierbij ondersteunen.

Soul Body Fusion®

Herken je dit? Dat je je niet altijd verbonden voelt met je lichaam? Dat het lijkt alsof je een beetje zweeft. Op de automatische piloot, met een vol hoofd, alsof je niet helemaal aanwezig bent?

In ons dagelijkse leven werken we veel met ons hoofd, waardoor we het contact met ons lichaam nog wel eens uit het oog verliezen. Soul Body Fusion® is een zachte en toegankelijke vorm van energiewerk waarbij jouw ziel en lichaam weer beter op elkaar worden afgestemd. Jouw lichaam en geest verlangen van nature naar de stralende, lichte en rustgevende staat van zijn van jouw ziel. Dit merk je al als je even tijd voor jezelf neemt. Jouw lichaam stemt zich er als vanzelf op af. Je komt tot rust en voelt meer verbondenheid met jezelf.
 

Tijdens een sessie Soul Body Fusion® doen we dit nog bewuster, waardoor de verbinding en ervaring sterker is. Jouw lichaam wordt gevoed met het licht van jouw ziel. Het is wetenschappelijk bewezen dat gezonde cellen licht uitzenden en zo een sterk elektromagnetisch veld vormen om alles was leeft. Ook hebben ze licht nodig om zich mee te voeden. Onze ziel heeft een zuivere en tevens hogere lichtfrequentie dan ons lichaam. Door regelmatig Soul Body Fusion® toe te passen, stem je je lichaam af op deze zielsfrequentie. Bij elke sessie stemt jouw lichaam zich af op de meest optimale manier die op dat moment voor jou mogelijk is.

Deze methode is ontdekt door Jonette Crowley. Het is een natuurlijk proces dat gebruik maakt van intentie en resonantie. Mocht je er meer over willen lezen, dan is het boek Soul Body Fusion - Het ontbrekende stuk voor healing en meer een aanrader.

Na een behandeling Soul Body Fusion® ervaren de meeste mensen stilte in hun hoofd en een geaard en levendig lichaam. Alsof je gemediteerd hebt én gesport. Ze voelen zich meer heel.

sbf-banner-practitioners-certification-2021.png
bottom of page