top of page

Haar Verlangen
Sacred Poetry of the Feminine Soul

Stralend.jpg
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
Hardcover - 112 pagina's
ISBN 9789082794601
Deels Nederlands - deels Engels
Uitgeverij Seva Art
Fotografie Waldo Kersten
Prijs 23,95 euro - gratis verzending

Misschien wel het mooiste boek dat ooit voor vrouwen geschreven is!

​Een boek voor vrouwen die ernaar verlangen te leven met heel hun wezen en voor mannen die het vrouwelijke in haar essentie volledig willen begrijpen en omarmen.
Meer dan veertig jaar probeert Ruby Séva het perfecte leven te leiden en te voldoen aan de verwachtingen van de wereld om haar heen. Tot ze het verlangen diep in haar wezen niet langer kan negeren. Ze besluit midden in het oog van de storm alle touwtjes te laten vieren. Na afscheid genomen te hebben van zowel de liefde van haar leven, haar thuis en haar managementcarrière wordt het fundament van Ruby Séva's wezen rigoureus omgeploegd. Ze belandt pardoes in de magische wereld van haar vrouwelijke zelf. En dat wil gehoord worden.
Van de mooiste wezens die zij ooit gezien heeft, ontvangt ze op wonderbaarlijke wijze achttien oeroude en heilige teksten om de diepe en mysterieuze verlangens van het vrouwelijke wakker te kussen.

Teksten waarin de zachtheid en het zielsverlangen van het vrouwelijke besloten ligt. Ze blijken de voedingsbodem te zijn voor deze spirituele reisgids en poëziebundel met richtlijnen voor een leven met Lichaam, Hart en Ziel.

 
Ruby Séva: "Nu het vrouwelijke meer ruimte en verdieping voor haar eigenheid opeist, verlangen veel vrouwen ernaar om zich - bewust of onbewust - weer heel te voelen. Zij zoeken meer en meer de zachtheid in zichzelf, en handvatten om meer met hun hart te gaan leven in plaats van hun hoofd. Het is tijd voor de volgende stap: die van vrouwenemancipatie naar een echt gelijkwaardige samenleving. Het is tijd om onze ruimte in te nemen door te gaan voelen, erkennen en delen wat er in ons als vrouw leeft."
 
Haar Verlangen verhaalt over de zoektocht van de auteur. In bezielende gedichten en verhalen neemt Ruby Séva je mee op een wonderschone reis  naar binnen en brengt je weer in contact met wie je waarlijk bent. Naast de gedichten biedt dit boek vijftien inspirerende handvatten en concrete oefeningen om direct toe te passen voor meer vervulling in je dagelijkse leven.
 
"Weet jij wat jouw hart je te vertellen heeft? Wat zou er gebeuren als je haar het platform geeft dat zij verdient?"
De gouden lotus RGB.jpg

De Gouden Lotus

No name 16a_edited.jpg

Veel

Bruid van de koning.jpg

Bruid van de Koning

No name 3.jpg

Heart Breath

Ochtendlicht.jpg

Ochtendlicht

Leef - licht.jpg

Leef

bottom of page